- rozwinO LGD
- rozwinCzłonkostwo
- rozwinLSR 2023-2027
- rozwinRLKS 2016-2023
- Wsparcie KSOW
- Procedura wyboru operacji
- Obowiązujące akty prawne - okres programowania 2014-2020
- Harmonogram konkursów
- Umowa Ramowa
- Plan Komunikacji i Plan Szkoleń
- Kryteria Wyboru
- Przedsięwzięcia
- Księga wizualizacji PROW 2014-2020 i księga wizualizacji PO RYBY 2014-2020
- Wnioski PROW na lata 2014 - 2020
- Wnioski PO Ryby na lata 2014-2020
- Prezentacje ze szkoleń
- Pytania i odpowiedzi
- Ankiety
Aktualności
Szkolenie "Mazowieckie Praktyki i Tradycje Kulinarne - Produkty Regionalne i Tradycyjne"
Data umieszczenia: 04.10.2019 r., godz. 11.10
Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego oraz Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński zapraszają na szkolenie "Mazowieckie Praktyki i Tradycje Kulinarne - Produkty Regionalne i Tradycyjne".
Szkolenie odbędzie się 16 października 2019 w sali Centrum Kultury i Czytelnictwa w Serocku, ul. Pułtuska 35, 05-140 Serock.
Szczegółowy program - otwórz
Zgłoszenia prosimy kierować do Lokalnej Grupy Działania Zalew Zegrzyński na adres: biuro@lgdzz.pl lub telefonicznie (22) 76 40 413 do 11 października 2019 r. Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń